Content writing

Professionella copy- och innehållstjänster för ditt företag. Med bred erfarenhet inom branschen och en stark inriktning på att tillfredsställa våra kunder, erbjuder vi skräddarsytt innehåll för att förstärka din närvaro online och engagera din målgrupp. Vi skapar intressant och anpassat material för webbplatser, bloggar, landningssidor och e-postmeddelanden, vilket återspeglar din unika röst och hjälper dig att uppnå dina mål.
Läs mer

Vad för nytta Content writing har för ditt företag

Optimerat webbplatsinnehåll

Förbättra din webbplats genom att skapa kvalitativt innehåll för din blogg, artiklar, landingssidor och e-postmeddelanden. Vi skräddarsyr innehållet för att vara intressant och helt anpassat till ditt företag, vilket hjälper till att engagera besökare och ge dem en positiv upplevelse.

Effektiva försäljningskopior

Maximera avkastningen från dina annonskampanjer genom att använda engagerande annonsrubriker och beskrivningar. Vi skapar övertygande kopior som fångar intresset hos din målgrupp och leder till ökad konvertering genom att använda kraftfulla uppmaningar till handling.

Anpassat och målinriktat innehåll

Vi skapar anpassat innehåll för din blogg, artiklar, landningssidor och e-postmeddelanden. Vår text återspeglar din unika röst och hjälper dig att kommunicera effektivt med din målgrupp. Bygg starka relationer genom intressant och relevant innehåll.

Låt oss hjälpa dig att dra nytta av Content Writing för ditt företag. Vi skapar optimerat webbplatsinnehåll, effektiva försäljningskopior och anpassat innehåll för att hjälpa dig att nå dina mål.

Vad som ingår i tjänsten

nummer 1

SEO-optimerat innehåll

Skapa strategiskt innehåll som förbättrar din synlighet i sökmotorerna och lockar organisk trafik till din webbplats.
nummer 2

Bloggartiklar och artiklar

Leverera värdefullt och informativt innehåll i form av bloggartiklar och artiklar för att etablera dig som en auktoritet inom din bransch och engagera din målgrupp.
nummer 3

Webbplatsinnehåll

Skapa engagerande innehåll för din webbplats, inklusive landingssidor, om-sidor och produktbeskrivningar, som tydligt kommunicerar din unika fördel och övertygar besökare att agera.
nummer 4

Sociala medier-inlägg

Utforma kreativa och engagerande inlägg för att bygga ditt varumärke och öka interaktionen med din målgrupp på olika sociala medieplattformar.
nummer 5

E-böcker och guider

Skapa djupgående innehåll i form av e-böcker och guider för att erbjuda expertkunskap, bygga förtroende och generera leads.

nummer 6

E-postmarknadsföring

Utforma övertygande e-postmeddelanden med relevanta och personliga budskap för att locka mottagare att agera och öka konverteringarna.

Med våra professionella Content Writing-tjänster kan du dra nytta av SEO-optimerat innehåll, engagerande bloggartiklar, webbplatsinnehåll, sociala medier-inlägg, e-böcker och guider samt effektiv e-postmarknadsföring. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig att skapa och distribuera kraftfullt innehåll som engagerar din målgrupp och driver framgång för ditt företag.

Några av våra kunder 

Vanliga frågor

Kan du inte hitta svar på dina frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hur kan jag vara säker på att ni levererar högkvalitativt innehåll?

Vårt team består av erfarna innehållsskrivare med kompetens inom områden som litteratur, teknik, marknadsföring, journalistik, kommunikation och företagsledning. Vi strävar efter att erbjuda välundersökt, välformulerat och högvärdigt innehåll. Vid behov erbjuder vi omarbetningar utan extra kostnad (inom rimliga gränser).

Vilka branscher riktar sig JJ Media till?
Våra innehållsskrivare har expertis inom olika ämnesområden och djup kunskap om branschterminologi. Vi kan betjäna ett brett spektrum av branschvertikaler, inklusive e-handel, utbildning, IT, fastigheter, hälsovård, turism med mera.
Måste jag göra en förskottsbetalning?
Ja, vi begär en förskottsbetalning på 70% av priset. Resterande belopp betalas vid leverans.
Vad händer om jag avbryter mitt projekt halvvägs?
Vi förstår att företagsbehov kan förändras. Om du avbryter projektet innan leverans behöver du inte betala det återstående beloppet. Vi är redo att återuppta projektet när du är redo.
Erbjuder ni tjänster för uppdatering eller omskrivning av innehåll?
Ja, vi erbjuder även tjänster för uppdatering och omskrivning av innehåll. Vi förstår vikten av nytt och relevant innehåll för att attrahera både sökmotorer och kunder.
Har ni en abonnemangstjänst för regelbunden uppdatering av mitt webbinnehåll?
Ja, vi erbjuder abonnemang på Content & Copywriting för att upprätthålla en långsiktig relation med våra kunder och ta hand om deras innehållsbehov.
Tillkommer extra kostnader för revideringar? Finns det några dolda kostnader?
Nej, vi tar inte extra betalt för mindre ändringar och det finns inga dolda kostnader. Våra redaktörer ser till att du får en korrekt och felfri kopia i rätt format och stil. Vi använder nyckelord på rätt sätt och tar hänsyn till alla dina specifikationer. Om du önskar revideringar hjälper vi gärna till, men vi kommer inte att skriva om hela beställningen.
Kommer innehållet att vara original?
Ja, vi garanterar att vårt innehåll är 100% unikt.
Kan jag ändra, formatera eller distribuera det innehåll ni tillhandahåller?
Ja, du kan ändra, formatera och distribuera det innehåll vi skapar för dig. Vi fungerar som spökskrivare åt dig, och när vi är klara överlämnar vi rättigheterna till dig. Du har friheten att publicera, distribuera eller sälja innehållet på det sätt du anser lämpligt.
Är sökordsanalys inkluderat i era tjänster för innehållsskrivande?
Vi erbjuder specifika tjänster och har en dedikerad SEO- och onlinemarknadsföringsavdelning som kan hjälpa dig med sökordsanalys. Skicka gärna en offertförfrågan för mer information.
Kommer innehållet att vara anpassat för SEO?
Ja, våra skribenter skapar innehåll som är rikt på nyckelord utan att kompromissa med kvaliteten, om ni specificerar att ni vill ha ett SEO optimeat innehåll. Vi kan hjälpa dig att öka trafiken genom att skapa innehåll som är både engagerande och relevant för sökmotorer.

Referenser

  • JJ Media har levererat professionell och effektiv service åt Vanadis Gummi AB. Vi är nöjda med deras expertis och engagemang med att förnya vår webbplats. De har varit lyhörda för våra behov och har svarat snabbt på förfrågningar. Vi kan varmt rekommendera JJ Media som en digital byrå som hjälper oss löpande med digital marknadsföring, SEO och annonsering.
    Anders elf
  • Vi har använt JJ ​​Medias tjänster i snart 10 år! De är alltid lyhörda och ger oss alltid det stöd vi behöver! De svarar också väldigt snabbt när vi behöver ändra något. Vi kan varmt rekommendera dem till alla som söker en pålitlig partner inom digital marknadsföring, SEO och webbutveckling.
    Julian Dilman
  • Jag kan varmt rekommendera JJ Media att ta hand om din hemsida, de kan anpassa sig efter dina behov och är väldigt kreativa och tålmodiga. De ser alltid till att jag är nöjd.
    Anne Kekäle

Kontakt

Vill du boosta din online närvaro?
Kontakta oss så hjälper vi dig!
Email:
Hello@jj-media.se
Sociala Medier:
Kontaktformulär
pencilspell-checkdiamond
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram