Webbutveckling

Önskar du att skapa en dynamisk webbplats som attraherar fler kunder och optimerar ditt kundflöde samt ökar din försäljning? JJ Media är en ledande webbyrå specialiserad på att skapa moderna och engagerande webbplatser. Låt oss guida dig till att maximera din online-närvaro genom våra experttjänster inom webbdesign.
Läs mer

Vad gör en modern hemsida för nytta för ditt företag?

Vi skapar webbuppleveser

Din hemsida är mittpunkten i din digitala strategi och kan ha en stor inverkan på ditt företags framgång. Vi kan skapa en hemsida som är imponerande och ökar din trafik och kundbas.

Modern hemsida

På JJ Media levererar våra webbdesigners visuellt engagerande, mobilvänliga och enkla att använda hemsidor som utnyttjar kraften i köp psykologin för maximala resultat.

Specialdesignad

Vi designar och skapar en modern och professionell hemsida. Vi anpassar din hemsida för att på bästa sätt representera ditt varumärke och det exceptionella arbete du gör.

Vad som ingår i tjänsten

nummer 1

Din webbplats är mobilvänlig

Med en fantastisk design och smidig funktion, är din webbplats kompatibel med alla mobila enheter och fungerar utmärkt på stationära datorer, surfplattor och mobiler.
nummer 2

SEO-optimerad

För att öka din ranking på Google, Bing och andra sökmotorer, har vi optimerat din webbplats för att vara helt SEO-vänlig.
nummer 3

Hög prestanda

För att både Google och dina kunder ska bli nöjda, har vi gasat upp och optimerat din webbplats för hastighet, vilket resulterar i snabba laddningstider.
nummer 4

Säker & Skyddad

Vårt expertteam använder ledande programvara för att se till att din webbplats alltid är säker och skyddad.
nummer 5

Uppdatera när som helst

Utan extra kostnad kan du snabbt och enkelt uppdatera allt innehåll på din webbplats när som helst.
nummer 6

Lokalt värdskap

Vi hanterar ditt webbhotell på servrar baserade i Norra europa, så att din webbplats alltid presterar på sitt bästa.
nummer 7

Användarvänlig

Med en UX-design anpassad för dina användare, kommer din webbplats att erbjuda en bättre kundupplevelse.
nummer 8

Agil & Responsiv

Vi ser till att din webbplats alltid är uppdaterad med de senaste designtrenderna och webbteknologierna, så att din webbplats kan växa tillsammans med dig.

Några av våra kunder 

Vanliga frågor

Kan du inte hitta svar på dina frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Hur lång tid tar det att bygga en hemsida?
Detta beror helt på vad du önskar. Det tar längre tid att bygga en stor webbplats med hundatals sidor jämfört med en mindre webbplats med åtta sidor.
Hur stora företag kan JJ Media skapa hemsidor till?
Vi gillar att arbeta med alla typer och storlekar av företag och individer. Vi har den kompetens som krävs för att hjälpa både kändisar och stora företagskunder, liksom mindre kunder. Vi är lika engagerade i att arbeta med små företag som vi är med stora, och som ett lokalt företag är vi idealiska för att förstå behoven hos alla växande organisationer.
Gör ni om befintliga webbplatser?
Ja, det kan vi definitivt göra! Det är viktigt att närma sig en redesign av en webbplats med försiktighet för att se till att dina skäl för att göra om designen är giltiga. Detta kommer att säkerställa att projektet blir en total framgång ur din ROI-synvinkel.
Jobbar ni internationellt?
Ja, det gör vi! Med hjälp av mötesverktyg som Zoom, Discord och Google meets kan vi enkelt arbeta med företag världen över.
Erbjuder ni löpande hjälp med vår nya sida när den har lanserats?
Om du behöver vår hjälp med webbsupport och underhåll är vi här för dig. Vårt andra ben av verksamheten är just webbplatsunderhåll.
Kommer min hemsida att fungera på telefoner och surfplattor också?
Ja, det kommer den med all säkerhet! Fler människor än någonsin använder små skärmar för att komma åt webben, och trenden kommer sannolikt att fortsätta. Om din webbplats inte visas eller fungerar korrekt på en mobiltelefon eller surfplatta riskerar du att förlora en stor del av din potential publik. Det betyder att mobil responsiv webbdesign är viktigt i dag. Varje webbplats vi skapar är responsiv.
Kan du hjälpa mig att rankas högt på Google?
Ja, vi har verktyg och kunskapen för att maximera dina chanser att ranka bra på Google och andra sökmotorer. Vi hjälper även olika företag att optimera sin SEO för att öka synligheten på sökmotorer.
Finns det andra kostnader för att ha en webbplats genom JJ Media?
Ja, det finns årliga avgifter för hosting som måste betalas för att din webbplats ska vara tillgänglig online. Beroende på dina behov kan vi också erbjuda olika tjänster som kan passa dig.
Vad händer med ägandet av min webbplats om jag byter värd?
Din webbplats är din egen och du har full rätt att flytta den till en annan värd när som helst. Om du skulle vilja byta värd så kan vi hjälpa er med flytten.
Vilka är betalningsvillkoren för design och utveckling av min webbplats?
Normalt sett så är det en mindre uppstartskostnad vid starten av projektet och resterande belopp betalas när webbplatsen är levererad och färdig.
Vad är WordPress och varför använder du det?
WordPress är en kostnadsfri plattform som webbdesigners och utvecklare använder för att bygga och underhålla webbplatser. Det ger den flexibilitet och funktionalitet man behöver för att kunna göra smidiga uppdateringar av en webbplats. Många företagare, inklusive oss själva, uppskattar att använda WordPress för diverse webbplatser, oavsett om det rör sig om små företagswebbplatser eller e-handelssajter.
Kan ni konvertera min befintliga webbplats till WordPress?
Ja, vi kan migrera din webbplats till WordPress. Det är dock viktigt att du inte förlorar synlighet för sökmotorer under processen, så vi ser till att detta tas hänsyn till.
Varför ska jag betala för era tjänster om WordPress är gratis?
WordPress är ett open-source verktyg som är gratis att använda. Vi tar endast betalt för våra tjänster som webbdesigner och utvecklare samt eventuella tillägg eller tjänster som kan kosta pengar. När din webbplats är färdig behöver du inte betala några ytterligare kostnader för att använda plattformen
När kan jag förvänta mig att se resultat från min SEO-strategi?
Enligt Google kan det ta mellan 4 månader och ett år att se potentiella fördelar från ett SEO-arbete, beroende på hur många förbättringar som görs och hur konkurrenskraftig din bransch är.
Vad är webbhotell och varför behövs det för min webbplats?
Ett webbhotell är en tjänst som gör det möjligt för din webbplats att visas online. Det är den plats där dina webbfiler lagras, så att användare kan nå din webbplats och all information som finns där.
Kan jag köpa en egen domän för min webbplats?
Ja, du kan köpa din egen domän genom att registrera den hos en Domänleverantör. Om du behöver hjälp med detta kan du fråga oss gärna.

Referenser

  • JJ Media har levererat professionell och effektiv service åt Vanadis Gummi AB. Vi är nöjda med deras expertis och engagemang med att förnya vår webbplats. De har varit lyhörda för våra behov och har svarat snabbt på förfrågningar. Vi kan varmt rekommendera JJ Media som en digital byrå som hjälper oss löpande med digital marknadsföring, SEO och annonsering.
    Anders elf
  • Vi har använt JJ ​​Medias tjänster i snart 10 år! De är alltid lyhörda och ger oss alltid det stöd vi behöver! De svarar också väldigt snabbt när vi behöver ändra något. Vi kan varmt rekommendera dem till alla som söker en pålitlig partner inom digital marknadsföring, SEO och webbutveckling.
    Julian Dilman
  • Jag kan varmt rekommendera JJ Media att ta hand om din hemsida, de kan anpassa sig efter dina behov och är väldigt kreativa och tålmodiga. De ser alltid till att jag är nöjd.
    Anne Kekäle

Kontakt

Vill du boosta din online närvaro?
Kontakta oss så hjälper vi dig!
Email:
Hello@jj-media.se
Sociala Medier:
Kontaktformulär
pencilmagic-wandstar
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram