WordPress Underhåll

Vår expertis i WordPress-underhåll ger dig trygghet!

Vi står till ditt förfogande dygnet runt för att leverera teknisk support och vård av din WordPresswebbplats. Med en framgångsrik historia av att framgångsrikt slutföra över hundratals projekt och dedikerade timmar av arbete för att erbjuda WordPress-tjänster, kan du vara säker på att din webbplats är i professionella händer.
Läs mer

Vad för nytta Wordpress underhåll har för ditt företag

Nödsupport

Är din hemsida plötsligt offline? Kanske är det något oväntat fel på en sida? Något som slutade fungera? Oroa dig inte! Hos JJ Media har vi en första hjälpen - med prioriterad supportför våra kunder!

Konstant Underhåll

Veckouppdateringar av WordPress och dess teman och plugins för att säkerställa att din webbplats håller en säker standard! Databasrengöring och optimering kan även göras för att förbättra laddningshastigheten.

Säkerhetskopieringar

Känn en total trygghet med säkerhetskopior varje vecka, dag eller i realtid, sparade på en trygg server.
Vi använder den bästa av tekniker för att se till att undvika obehagliga överraskningar.

Vad som ingår i tjänsten

nummer 1

Avancerad support

Med våra underhållsplaner har du avancerat stöd som är utformat speciellt för det som din sida säljer; tjänster, produkter, medlemskap eller till exempel kurser online.
nummer 2

Checkout kontroll

Daglig kontroll av produkt & kassasidorna för att upptäcka eventuella avvikelser, innan era kunder ser något!
nummer 3

Övervakning och SSL-kontroller

Är din hemsida plötsligt offline? Kan det vara så att ditt SSL-certifikat har gått ut? Vi övervakar din webbplats dygnet runt för att ingripa innan dina besökare hinner märka det.
nummer 4

Säkerhet

Vi ser till att hålla din webbplats säker och övervakar den ständigt för att undvika attacker, skadlig kod eller dataförlust.
nummer 5

Aktivitetsrapport

Varje månad skickar vi en aktivitetsrapport om vad som har gjorts; uppdateringar, säkerhetskopieringar, skanningar etc. Vi kommer att förklara vad vi har gjort på ett språk som är lätt att förstå, även om du inte är tekniskt lagd.
nummer 6

Hastighetsoptimering

Vi ser alltid till att din webbplats är snabb, snygg & ren för din, Googles och dina besökares glädje.

Några av våra kunder 

Vanliga frågor

Kan du inte hitta svar på dina frågor? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Obegränsade ändringar? Finns det någon hake?
JJ Media ser sitt uppdrag att hjälpa dem som vill vara seriösa med sin Online-närvaro! Vad är bättre än en förenklad WordPress-hanteringstjänst? Det är därför vi erbjuder våra kunder all support de kan behöva till ett fast pris! Det obegränsade ändringarna baseras på tre regler:

Du kan ha en förfrågan åt gången;
Varje förfrågan innehåller endast en specifik begäran åt gången;
Förfrågningarna är till för små ändringar eller korrigeringar (se nedan vad som ingår och vad som inte ingår i våra planer).
Vilka ändringar ingår? Och vad ingår INTE?
Supporten inkluderar ändringar av er befintliga hemsida som är av typen; felsökning i WordPress, installation av nya plugins, konfigurationer & CSS-ändringar m.m.
Supporten inkluderar inte anpassning som kräver specialkodning, tillägg av funktioner på hemsidan som inte stöds av redan färdiga plugin eller saker som berör Design- & grafikarbete.

Här nedan kan du se några exempel:

EXEMPEL 1
Ingår: Ändra hemsidans logotyp till en bild du tillhandahåller;
Ingår inte: Designa en ny logotyp för din hemsida.

EXEMPEL 2
Ingår: Lägg till en ny sida på din hemsida (med färdigt innehåll och bilder du tillhandahåller).
Ingår inte: Att utveckla ett plugin som visar butikens lagerstatus på din sida.

EXEMPEL 3
Ingår: Installera och konfigurera ett plugin för att lägga till en ny funktion på hemsidan.
Ingår inte: bygg om en plugin för att lägga till en önskad ny funktionalitet (för detta erbjuder vi separat webbutveckling).

EXEMPEL 4
Ingår: Redigera sidan ”Om oss” med texten du angivit.
Ingår inte: Skriva och/eller designa layouten för sidan ”Om oss”.
Om du är osäker, skicka en förfrågan, så kommer vi att acceptera eller neka den.
Har era abonnemang någon bindningstid?
Vi har ingen bindningstid men alla våra prenumerationer faktureras i paket av minst tre månader. Det finns inga dolda kostnader för aktivering, avslut eller liknande påföljder. Vi tror på ett ärligt samarbete baserat på ett ömsesidig förtroende. Betalningarna sker automatiskt i varje kvartal men kan stoppas när som helst.
Vad händer om jag inte är nöjd med era tjänster?
Alla våra tjänster har pengarna tillbaka garanti under de första 14 dagarna.
Kan jag när som helst säga upp min prenumeration?
Ja, du kan när som helst avsluta prenumerationen genom att kontakta oss för att stoppa samarbetet. Tjänsten kommer då att löpa tills slutet av den redan betalade perioden.
Hur många hemsidor kan jag använda prenumerationen på?
Våra prenumerationer är utformade per enskilda WordPress-installationer. Om du har flera hemsidor får du köpa en prenumeration per hemsida.

Referenser

  • JJ Media har levererat professionell och effektiv service åt Vanadis Gummi AB. Vi är nöjda med deras expertis och engagemang med att förnya vår webbplats. De har varit lyhörda för våra behov och har svarat snabbt på förfrågningar. Vi kan varmt rekommendera JJ Media som en digital byrå som hjälper oss löpande med digital marknadsföring, SEO och annonsering.
    Anders elf
  • Vi har använt JJ ​​Medias tjänster i snart 10 år! De är alltid lyhörda och ger oss alltid det stöd vi behöver! De svarar också väldigt snabbt när vi behöver ändra något. Vi kan varmt rekommendera dem till alla som söker en pålitlig partner inom digital marknadsföring, SEO och webbutveckling.
    Julian Dilman
  • Jag kan varmt rekommendera JJ Media att ta hand om din hemsida, de kan anpassa sig efter dina behov och är väldigt kreativa och tålmodiga. De ser alltid till att jag är nöjd.
    Anne Kekäle

Kontakt

Vill du boosta din online närvaro?
Kontakta oss så hjälper vi dig!
Email:
Hello@jj-media.se
Sociala Medier:
Kontaktformulär
inboxheart-pulsehistory
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram