Varför du behöver JJ Medias WordPress Underhållstjänst för att hjälpa dig att driva din webbplats framgångsrikt!

Att utföra regelbundet underhåll på din WordPress webbplats är avgörande för att hålla din webbplats frisk och fungera smidigt.

Anledningen till varför du behöver JJ Medias WordPress Underhållstjänst är att hjälpa dig att driva din webbplats framgångsrikt.

Att utföra regelbundet underhåll på din WordPress webbplats är avgörande för att hålla din webbplats frisk och fungera smidigt. Det enda problemet är att det tar ofta mycket tid att hålla din webbplats i toppskick! Underhållsuppgifter som många inte vet om att man måste utföra. Att slutföra alla nödvändiga underhållsuppgifter regelbundet kan snabbt bli till en tidskrävande uppgift som stjäl din tid från andra viktiga uppgifter.

Lyckligtvis har vi olika tjänster som kan passa just din webbplats! Våra underhållsplaner håller din webbplats i toppform så att du inte ens behöver tänka på det. Det är därför vi förklarar i den här artikeln vad du slipper tänka på när du är vår kund!

Men innan vi dyker in på våra olika planer, låt oss prata mer om webbplatsunderhåll och varför det är viktigt för din webbplats fortsatta framgång. Låt oss börja!

Vad innebär WordPress webbplatsunderhåll?

Kort sagt, WordPress-underhåll avser en mängd olika uppgifter som används för att kontinuerligt övervaka och förbättra prestanda, säkerhet och kvalitet på din WordPress webbplats.

Din webbplats kräver kontinuerlig uppmärksamhet. Dessa uppgifter kan behöva din uppmärksamhet varje månad, varje vecka eller till och med varje dag. Underhållet inkluderar:

Säkerhetskopiera din webbplats: Detta innebär att du sparar flera kopior av din webbplats på olika platser så att du kan återställa din hemsida vid ett tekniskt fel, problem med säkerheten eller ett litet handhavandefel som tog bort en del av dina filer…

Uppdaterar WordPress kärnan: WordPress uppdateras ständigt för att åtgärda buggar som säkerhetsproblem. Du bör hålla din webbplats uppdaterad med den senaste versionen för att säkerställa att din webbplats är så säker som möjligt.

Håll teman och tillägg uppdaterade: Teman och tillägg uppdateras regelbundet. Detta inkluderar säkerhetsuppdateringar, buggfixar och uppdateringar för att förbli kompatibla med den senaste versionen av WordPress.

Det är viktigt att hålla din webbplats uppdaterad med de senaste versionerna av dina teman och tillägg för att kunna nyttja dessa uppgraderingar maximalt.

Rensa cacheminnet:
 på webbplatser är cacheminnet, sparade filer som kan hjälpa din webbplats att ladda snabbare. Men med tiden kan din webbplats cachade filer bli för många och då istället få motsatt effekt. Det är ofta bra att rensa cachen regelbundet för att säkerhetsställa att den aldrig blir för stor.

Optimera din databas: Din WordPress -databas är en uppsättning strukturerade data som är kärnan av din webbplats. Den innehåller användarroller, inläggstinformation och annan webbplatsinformation. Med tiden kan även databasen bli stor då den har samla på sig mycket information som kan vara överflödig, till exempel data i din ”webbplats papperskorg”.

Genom att optimera din databas rensas denna överflödiga data. Detta kan hjälpa din webbplats att bli mindre i dess storlek som i sin tur resulterar i att webbplatsen laddas snabbare.

Det finns många andra små och mindre vanliga uppgifter som också kräver uppmärksamhet, till exempel att rensa ut webbplatsens mediebibliotek, ta bort skräppost kommentarer och fixa trasiga länkar. Dessa exempel ligger bara på ytan – går man djupare så fortsätter listan!

Varför WordPress -underhåll är kritiskt för din webbplats framgång

Som vi just diskuterat är det viktigt att underhålla din WordPress webbplats för att den ska fungera smidigt och felfritt. Fördelarna med att utföra regelbundet underhåll inkluderar ökad säkerhet samt ökad hastighet på din sida.

Regelbundet underhåll kan till och med öka din sökmotoroptimering eftersom sökmotorer gynnar webbplatser som laddas snabbt och är enkla att använda. En webbplats som laddas långsamt och innehåller fel som trasiga länkar verkar mindre pålitlig, och blir därför mindre relevant och får sämre SEO. Dessa saker gör att en ökad grupp av kommer överge din webbplats.

Dessutom har dagens internetanvändare extremt kort uppmärksamhetsspann. Om de inte hittar vad de letar efter snabbt är det mycket stor sannolikhet att de lämnar din webbplats. De lämnar för att din webbplats inte kan leverera, tillräckligt snabbt, vad de önskar. De kommer med stor sannolikhet att snabbare hitta vad de söker någon annanstans än att fortsätta leta runt på din webbplats.

För detta ändamål kan underhåll till och med påverka konverterings frekvensen. Genom att hålla din webbplats professionell och användbar maximerar du dina chanser att engagera besökare så att de är mer benägna att bli återvändande besökare.

Att underhålla en WordPress webbplats på egen hand är dock en svår uppgift. Det kräver frekvent - och ibland daglig - övervakning. Att driva företag är tillräckligt utmanande utan att behöva ta itu med webbplatsen varje dag.

Lyckligtvis erbjuder JJ Media olika WordPress abonnemang som är utformade med obegränsade ändringar eller bara ta hand om grundarbetet så att du inte behöver.

Skrivet av
Alexander Kommel

Kontakt

Vill du boosta din online närvaro?
Kontakta oss så hjälper vi dig!
Email:
Hello@jj-media.se
Sociala Medier:
Kontaktformulär
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram