Det framgångsrikt uppdraget för Däckia verkstaden Vanadis Gummi AB som stärkte deras onlinenärvaro med imponerande resultat!

JJ Media presenterar stolt Vanadis Gummi, en framgångsrik Däckia-verkstad i centrala Stockholm. Genom att bli deras valda digitala marknadsförings- & sökordoptimerings-partner har vi tillsammans uppnått imponerande resultat och stärkt deras onlinenärvaro på marknaden.


Förnyelse av webbplats och ansiktslyft

Målet var att förnya Vanadis Gummi webbplats och skapa en modern, attraktiv design. Vårt expertteam av webbdesigners och utvecklare arbetade noggrant för att skapa en användarvänlig plattform som tydligt representerar företagets identitet. Resultatet blev en imponerande webbplats som inte bara erbjuder ökad funktionalitet utan också en estetiskt tilltalande layout.


Ökad synlighet och framgång genom sökordsoptimering och Google Ads

Google Ads


JJ Media är stolt delaktig i Vanadis Gummi's framgångsrika resa mot ökad online-synlighet. Genom vår expertis inom
sökordsoptimering (SEO) och optimering av marknadsföringsinsatser på olika kanaler har vi tillsammans uppnått imponerande resultat. Här är några av de spektakulära förändringarna som vi har sett:

  • Med en extraordinär ökning på hela 176% i organisk sökning har Vanadis Gummi  webbplats blivit synligare än någonsin tidigare. Optimering av webbinnehåll och söktermer har framgångsrikt lockat fler besökare till Vanadis Gummi som aktivt söker deras produkter och tjänster.

  • Vår strategi för annonsering har lett till en kostnadsminskning på 38% för Vanadis Gummi’s annonsbudget. Genom noggrann analys och optimering av deras annonser har vi effektivt eliminerat dubbelarbete och överlappningar med deras organiska synlighet. Detta har resulterat i betydande besparingar på deras annonseringsbudget samtidigt som konverteringsgraden har förblivit hög.

  • Direkttrafiken till Vanadis Gummi webbplats har ökat med hela 85%. Ökad kännedom om Vanadis Gummi har resulterat i fler besökare som aktivt väljer att besöka dem genom att använda webbadressen eller bokmärken. Det är en tydlig indikation på att deras starka och pålitliga relationer med kunder ger positiva resultat.

  • Vanadis Gummi har uppnått en imponerande ökning på 1700% i organiskt socialt mediefölje, vilket visar att deras arbete med att bygga och engagera sin community har varit en stor framgång. Med värdefullt innehåll och meningsfulla interaktioner har Vanadis Gummi ökat sin synlighet och attraherat en stor användarbas från sociala medieplattformar.

  • Vanadis Gummi har även sett en imponerande ökning på 100% i organisk videotrafik. Engagerande och relevant videomaterial har hjälpt Vanadis Gummi att locka en betydande publik och etablera en stark koppling till sitt varumärke. Denna tillväxt i videoengagemang har bidragit till ökad synlighet och framgång för företaget.


Sammanfattningsvis

JJ Medias satsning på sökordsoptimering och marknadsföringsinsatser har varit en lönsam investering för Vanadis Gummi, vilket bekräftas av de imponerande resultaten. Vi fortsätter aktivt att förbättra och finjustera våra strategier för att maximera deras onlinesynlighet och försäljning på Vanadisgummi.se.

 

Snabb respons och dedikerad service: JJ Media som en pålitlig samarbetspartner för Däckiaverkstaden Vanadis Gummi

Vi på JJ Media är stolta över vår snabba respons och dedikerade service gentemot Däckiaverkstaden Vanadis Gummi. Genom att alltid vara tillgängliga för att svara på deras förfrågningar och lösa eventuella problem med högsta professionalitet har vi byggt en stark och pålitlig relation. Detta har lett till förtroende och leverans av resultat enligt deras behov och krav.

 

Framtiden med Däckiaverkstaden Vanadis Gummi

Vi ser fram emot en fortsatt framgångsrik framtid med Däckiaverkstaden Vanadis Gummi. Genom att fortsätta vårt partnerskap kommer vi att fortsätta stärka deras onlinenärvaro och maximera deras framgång inom den digitala marknadsföringen. Vi är tacksamma för förtroendet och ser fram emot att växa tillsammans med Däckiaverkstaden Vanadis Gummi.

 

Slutsats

Partnerskapet mellan JJ Media och Däckiaverkstaden Vanadis Gummi har varit en framgångshistoria där vi har lyckats förnya deras webbplats, öka deras synlighet online och leverera dedikerad service. Vi är stolta över vårt pålitliga partnerskap och ser fram emot att fortsätta skapa framgångar tillsammans med Däckia-verkstaden Vanadis Gummi inom digital marknadsföring.

Skrivet av
Jens Mortensen

Kontakt

Vill du boosta din online närvaro?
Kontakta oss så hjälper vi dig!
Email:
Hello@jj-media.se
Sociala Medier:
Kontaktformulär
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram